Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz kapuściano- drożdżowy według Agi

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 2 sztuki
olej 3 łyżki
żółtko jajek
Kucharek przyprawa do potraw
sól
grzyby świeże 20 dkg
kapusta kiszona 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz kapuściano- drożdżowy według Agi

Kapustę odciskamy,szatkujemy i gotujemy w niewielkiej ilości wody.Studzimy.Cebulę obieramy i kroimy w dość dużą kostkę.Grzyby czyścimy i drobno kroimy.Na patelni rozgrzewamy olej,wrzucamy cebulę i grzyby,smażymy od czasu do czasu mieszając.Dodajemy kapustę,doprawiamy do smaku.Taki farsz pasuje do pierogów z ciasta drożdżowego(przepis można znaleźć w mojej księdze).Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 23.01.2012 09:58
extra
irenka 21.01.2012 20:58
super
Ania67 06.04.2011 23:45
przepyszny jest
Justyna Jussstiii 30.03.2011 13:57
pyszne
Kuchareczekjeden 15.03.2011 20:17
oczywiscie kapuściano-grzybowy:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak