Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka pieczona na ruszcie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bagietka 1 szt
oliwa 1/2 szkl
sól do smaku
ocet winny czerwony 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka pieczona na ruszcie

Bagietkę przekroić wzdłuż na pół,następnie na kawałki długości 5 cm,olej wymieszać z octem,posmarować nim pokrojoną bagietkę,oprószyć ją solą i pieprzem,ułożyć na grillu,skórką do góry ,piec ,aż się lekko zarumieni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak