Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cielęcina z sosem tuńczykowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sos majonezowy 1 szklanka
kapary 1 łyżka
tuńczyk 1/2 puszki
cielęcina pieczona

Przepis i sposób przygotowania na: Cielęcina z sosem tuńczykowym

Zimną, pieczoną cielęcinę pokrajać w dość grube plastry. Polać ją sosem przygotowanym w następujący sposób: tuńczyka wyjąć z puszki, rozetrzeć na miazgę, rozkręcić z majonezem na jednolity sos. Dodać kapary, wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak