Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krem bananowo-rabarbarowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rabarbar 250 gram
jabłka 250 gram
miód 1 łyżka
sok z cytryny
cynamon 1 kawałek
banan 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: krem bananowo-rabarbarowy

Rabarbar pokroić na kawałki i ugotować w wodzie z miodem i przyprawami. Dodać jabłko pokrojone w cząstki i plasterki banana. Gotować na małym ogniu do miękkości. wyjąć przyprawy. Wszystko zmiksować i przyprawić do smaku miodem i sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

LuKaSz4761 16.10.2011 09:18
super przepis
Agnieszka/picola 25.04.2011 22:02
ciekawe połączenie smaków

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak