Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta zielona

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryba wędzona 300 g
szpinak 150 g
masło 100 g
twaróg 150 g
oliwa 50 g
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta zielona

Rybę obrać z ości i zemleć z twarogiem i masłem,dodać oliwę i utrzeć razem wszystko,szpinak ugotować w osolonej wodzie,odcedzić,wycisnąć i też zemleć,dodać do masy,utrzeć,osolić,podawać do pieczywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

teresa18 08.04.2011 16:48
ciekawy ten zestaw smaków

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak