Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 5 szt
szynka gotowana 150 g
sok z cytryny
śmietana 3 łyżki
masło 150 g
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Masło z sokiem z cytryny ucieramy, szynkę kroimy drobno. jajka siekamy i mieszamy ze śmietaną dodajemy do szynki i masła, mieszamy doprawiamy i mieszamy ze solą i pieprzem, odstawiamy do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 09.02.2013 22:23
Pyszna
Iwona51
Iwona51 11.11.2011 09:42
smaczna
Wafelek2601 17.08.2011 11:07
bardzo lubię taką pastę
Seba 13.05.2011 09:14
pycha
Monika193
Monika193 19.04.2011 17:05
pyszna, szyneczka dodaje jej smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak