Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

upieczony chleb

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

smalec
chlep
czosnek

Przepis i sposób przygotowania na: upieczony chleb

3 łyżki smalcu roztopić na patelni. Chleb dać na patelnię. Smażyć z obu stron.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna37 17.12.2011 15:21
dobry
SyMiki 04.08.2011 12:44
pyszne
Henryka2 04.03.2011 21:25
Ja robię bez czosnku.Pyszne jedzonko!
Neetka90 04.03.2011 18:27
oczywiście czosnkiem smarujemy po upieczeniu chleb :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak