Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryż a jabłkami

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier wanilinowy 2 op.
ryż 2 (ugotowany na sypko)
jabłka 1/2 starte na tarce

Przepis i sposób przygotowania na: ryż a jabłkami

Naczynie do zapiekania wysmarować masłem. Wysypać 1/2 część ryż, posypać 1 cukrem wanilinowym. Na to dać starte jabłka, posypać drugim cukrem i wysypać resztę ryżu. Zapiec w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 09.12.2012 10:53
dietetyczne i proste danie
Beata73 09.12.2012 10:53
dietetyczne i proste danie
Beata73 09.12.2012 10:53
dietetyczne i proste danie
Beata73 09.12.2012 10:53
dietetyczne i proste danie
KasiaK90 20.08.2012 08:52
uwielbiam
[email protected] 21.07.2012 17:40
Fantastyczne
Beata73 07.04.2012 17:45
super
Beata73 07.04.2012 17:45
super
Aneta41 13.03.2012 14:05
proste i bardzo smaczne
daria899 22.04.2011 22:39
coś przepysznego
accee 28.03.2011 22:13
polecam
Babciagramolka 04.03.2011 17:58
Smakowity deserek - kwaśna śmietana do tego i zniknie w oka mgnieniu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak