Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Morszczuk z grzankami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

morszczuk 600 g
masło 100 g
bułka paryska
czosnek 2 ząbki
ser żółty w/g uznania
sól do smaku
Papryka ostra mielona Prymat 1/2 opak

Przepis i sposób przygotowania na: Morszczuk z grzankami

Morszczuka wyfiletować,sciągnąć skórę,nasolić,pokroić na małe kawałki,bułkę pokroić w skośne plastry i posmarować masłem i natrzeć czosnkiem,lekko zapiec w piekarniku,po kawałku ryby kłaść na grzance,posypać papryką i tartym serem,wstawić na 10 min do piekarnika.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 08.12.2011 09:37
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak