Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety z indyka z kleikiem ryżowym

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z indyka 500 gram
ziemniaki 300 gram
buraczki konserwowe 200 gram
kleik ryżowy 20 gram
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety z indyka z kleikiem ryżowym

Pierś z indyka (0,5 kg) myjemy, następnie kroimy w cieńsze paski, panierujemy w wodzie i kleiku ryżowym (5 łyżek) . Mięso kładziemy na rozgrzaną patelnię, podsmażamy. Podajemy je z gotowanymi ziemniakami i buraczkami Smak.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emiliozo 16.06.2012 06:17
nigdy takiego czegoś nie jadłam
kate.500 19.11.2011 13:33
rewelacja
anja3107 21.09.2011 11:39
super
Kopiko1983 21.08.2011 20:09
Smaczne!
Rogalik 20.07.2011 22:13
na pewno smaczne
AgaS10 21.04.2011 05:44
ciekawe z tym kleikiem:)
irenka 04.03.2011 18:39
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak