Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada z wieprzowiny

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wieprzowiny 1500g
jaja 2
słonina 70g
marchew 1
czosnek 4 ząbki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada z wieprzowiny

Mięso uformować w duży plaster grubości 3-4 cm i wyrównać. Ułożyć na nim drobno pokrajane: słoninę, marchew, jajka na twardo i czosnek. Następnie posolić, zawinąć roladę, zawiązać i ugotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak