Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

chłodnik pomidorowo/paprykowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pomidory 50 dag
papryka 50 dag
sok z kiszonej kapusty
natka pietruszki 2 pęczki
Sól czosnkowa jodowana Prymat
białko
sos worcester

Przepis i sposób przygotowania na: chłodnik pomidorowo/paprykowy

wycisnąć w sokowirówce sok z pomidorów,połowy natki i papryki.doprawić go sokiem z kiszonej kapusty,solą czosnkową i sosem worcester.przelać do szklanych pucharków,których brzegi namoczyć w roztrzepanym białku,a potem resztą posiekanej natki.podawać ze słonymi paluszkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak