Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka z fasolką szparagową

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron 25 dkg
fasolka szparagowa 30 dkg
ugotowane mieso 30 dkg
sól do smaku
pieprz do smaku
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
śmietana
ser żółty 15 dkg
tłuszcz do formy
Bułka tarta klasyczna Prymat
natka pietruszki 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka z fasolką szparagową

Makaron i fasolkę ugotować w osobnych garnkach. Pokroić na mniejsze kawałki. Pokroić również mięso Wszystko wymieszać, zalać śmietaną wymieszaną z koncentratem, posypać startym serem. Zapiec w piekarniku, przed podaniem posypać zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mirka-Ludomila 25.07.2011 20:51
fajne
Rybciia 31.05.2011 09:44
ciekawe;)
Motorek 08.04.2011 23:25
super pomysł
Iwona51
Iwona51 06.03.2011 10:55
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak