Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Błyskawiczny biszkopt

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier puder 250 g
jajko 4 szt
mąka 250 g
proszek do pieczenia 1,5 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Błyskawiczny biszkopt

Cukier puder i jajka ubić na jednolitą masę, aż do uzyskania białego koloru. Dodajemy mąkę i 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia. Wszystko dokładnie mieszamy. Piec ok 40-50 min w temp. 170 stopni C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ONY_za_kare 12.02.2014 15:16
dobry przepis
misia53 21.07.2013 11:28
aż się przestraszyłam czytając składniki,że ma być tak dużo proszku do pieczenia ale opis wykonania wszystko wyjasnia
adelajda 08.07.2013 14:21
mama podobny przepis
ben-ka 22.06.2013 18:24
podobny to i ja robię:)
IKrakowianka 13.01.2013 20:45
super
sara1 06.01.2013 21:33
super przepis
olkaaa 23.11.2012 10:08
przydatny przepis
Krystyna32 04.11.2012 08:30
extra
smakowita 29.08.2012 21:26
udany kuch
Katarzyna59 08.07.2012 10:52
szybki i bardzo smaczny
gacopierz23 10.01.2012 22:34
mięciutki
joanna77 29.11.2011 10:01
pięknie wyrósł
Robert10 25.11.2011 09:04
puszysty
kriso 21.07.2011 20:33
super
Mariola17 13.07.2011 19:02
ciekawe
klaklak 25.04.2011 22:09
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak