Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledż w śmietanie

2.0
(3)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

śledzie 800 g
ocet 200 g
cebula 200 g
Liść laurowy suszony Prymat do smaku
ziele angielskie do smaku
cukier do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Śledż w śmietanie

Śledzie oczyścić i wymoczyć,przygotować zalewę ;3 szklanki wody zagotować i dodać pokrojoną w półplasterki cebulę,ocet i przyprawy,zalewę ostudzić i zalać śledzie,podawać po 24 godz z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zbysio 29.02.2012 23:15
ooooooooooooooooo
iga2 02.01.2012 22:52
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak