Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos Boyard

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez 1 szklanka
cebule 2
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sos Boyard

Obrane cebule umyć, drobno posiekać i ugotować do miękkości w winie, wystudzić. Wymieszać z majonezem. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela/bella81 13.09.2011 07:58
ciekawy, ale do czego najlepiej smakuje taki sosik?
marchewka 21.03.2011 23:50
wydaje się smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak