Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cypryjski beszamel

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło 1 łyżka
mąka 2 łyżki
mleko 2 szklanki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Cypryjski beszamel

Masło rozetrzeć z przesianą mąką na jednolitą masę, stale ubijając wlewać wrzące mleko, ubijając w dalszym ciągu doprowadzić do zawrzenia. Doprawiamy solą. Gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zbysio 24.06.2012 07:49
dobre
kanu83 29.06.2011 00:04
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak