Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

piersi z kurczaka w musztardzie

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 szt
Musztarda sarepska Prymat
czosnek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: piersi z kurczaka w musztardzie

Pierś ponacinać i do otworków włożyć rozgnieciony czosnek. Oprószyć solą i pieprzem. Smażyć do miękkości na musztardzie sarepskiej (jeśli ktoś lubi na ostro polecam smażenie na musztardzie rosyjskiej)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolita 11.03.2011 21:02
super
iga2 11.03.2011 17:13
ciekawy przepis
Olaa 07.03.2011 09:18
fajny przepis
plocia 04.03.2011 10:43
też pierwszy raz słyszę o tym smażeniu musztardowym
bami 03.03.2011 17:50
Smażenie na musztardzie? Pierwszy raz słyszę takie coś :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak