Składniki:
woda | 2 l |
wołowina | 200 g |
kura | 0,5 połówka |
seler | 150 g |
pietruszka | 50 g |
cebula | 1 sztuka |
jajko | 2 sztuki |
naci selera | 100 g |
natka pietruszki | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
kości wołowe | 200 g |
woda | 2 l |
wołowina | 200 g |
kura | 0,5 połówka |
seler | 150 g |
pietruszka | 50 g |
cebula | 1 sztuka |
jajko | 2 sztuki |
naci selera | 100 g |
natka pietruszki | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
kości wołowe | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: