Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa grysikowa ciemna

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 25 dkg
mleko 500 ml
cukier 10 dkg
cukier wanilinowy 1 szt
kasza manna 6 dkg
kakao

Przepis i sposób przygotowania na: Masa grysikowa ciemna

Masło utrzeć, dodać ugotowany na mleku grysik z cukrem (wystudzony) i na koniec dodać kakao.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 25.06.2011 08:24
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak