Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryczki z serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryczki ostre

Przepis i sposób przygotowania na: Papryczki z serem

Papryczki ostre obrać delikatnie, żeby ich nie porozcinać.Wrzucic do gorącej wody z cukrem bardzo słodka taki ulepek byc musi.
Farsz z sera owczego albo z fety rozetrzeć razem z tłustym serm. Dodać siekane zioła - tymianek, bazylia, cząber i pieprz, sól i cukier.
Nadziewać farszem papryczki. Na dnie słoika ułożyć pokrojony czosnek, potem papryczki i zalać to gorącą oliwą pół na pół z olejem z pierwszego tłoczenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adamorek 25.04.2011 15:12
bardzo fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak