Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szaragowa 0,5 kg
Bułka tarta klasyczna Prymat
margaryna
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa

1. Od fasoli odciąć końce . Włożyć do garnka nalać wody i nasypać soli.

2. Na patelni na margarynie podsmażyć bułkę.

3. Gotową fasolę przesypać na patelnię i wymieszać

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika111 25.06.2012 08:39
robie tak samo,ale z masłem :)
dianix 05.08.2011 09:48
Razem z moją mamą uwilbiamy zajadać fasolkę, zarówno jako dodate do obiadu jak i samą w bułce :)
kate.500 26.07.2011 16:40
uwielbiam fasolkę, a to moja ulubiona wersja...
dorotka0000025 19.05.2011 10:26
smaczne
Teresa19 06.05.2011 09:34
Fajna
Angelika10 23.04.2011 23:16
Mniam
jogobella231
jogobella231 25.03.2011 07:47
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak