Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

czerwona kapusta z rodzynkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

głowka czerownej kapusty(średnia) 1 szt
cebula 1 szt
oliwa
rodzynki 15 dag
cukier
sok z cytryny 1 szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: czerwona kapusta z rodzynkami

kapuste poszatkowac i ugotowac w osolonej wodzie z dodatkiem kwasku cytrynowego,odlac wode.rodzynki sparzyc.cebule kroimy w kostke i smazymy na oliwie.do kapusty dodajemy rodzynki,cebule,sol,pieprz,sok z cytryny,cukier do smaku,dobrze wymieszac i doprawic...SMACZNEGO ;D

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak