Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tatar z papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mielona wołowina 500 g
żółtko jajek 4 szt
cebula 1 szt
korniszony 10 szt
pieczarki marynowane 10 szt
papryka konserwowa 5 szt
sól do smaku
oliwa do smaku
musztarda do smaku
przyprawa do zup do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Tatar z papryką

Posiekać bardzo drobno cebulę, korniszony, paprykę i pieczarki. Dodać do mięsa, wymieszać dodając żółtka, oliwę, musztardę i sos sojowy według smaku. Ilość korniszonów i papryki zależy od indywidualnego uznania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 17.02.2014 21:07
Ciekawy pomysł.
Katarzyna59 05.01.2014 09:55
bardzo smaczny
IwonaKa 29.11.2013 00:03
zjadłabym takiego tatara
MagdaXXX 13.10.2013 20:20
tak nie jadłam
Marcinkemp 01.01.2013 19:19
uwielbiam tatara z dodatkami
olkaaa 19.11.2012 09:50
jeszcze nie próbowałam
RenataZ-et 08.07.2012 20:33
fajny pomysł
Andysz 29.05.2012 10:54
mniam mniam;))
Katarzyna59 23.05.2012 17:08
fajny
mala2021 28.03.2012 10:42
ciekawe połączenie
smakoszek 07.02.2012 00:58
pyszny
Ada-Gaba 21.01.2012 17:48
extra
gacopierz23 03.01.2012 15:16
dla mojego męża
Anna169Hosz 05.08.2011 05:42
Z papryczka nie robiłam.
Agnieszka/picola 02.05.2011 09:35
ciekawy pomysł
Naatalia96 12.04.2011 11:03
super
hastalavista 13.03.2011 03:22
lubię tatara, fajne urozmaicenie
marchewka 10.03.2011 22:12
uwielbiam tatar, ale z papryką jeszcze nie jadłam. Ciekawe :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak