Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa biała

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier puder 20 dkg
masło 4 dkg
woda 8 ml
olejek rumowy 2 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa biała

Wszystko zagotować, zdjąć z blachy dodać olejek , chwile ucierać po czym wylać na placek i rozsmarować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

moni0212
moni0212 02.02.2014 21:35
ale to nie polewa tylko po prostu lukier!
Dorian 24.08.2012 08:49
jaka aromatyczna
Andzia1977
Andzia1977 19.02.2012 09:00
fajna polewa, ale tam chyba powinno być "zdjąć z ognia"?
tomek18 23.08.2011 09:56
robię tak samo
KasiaK90 23.07.2011 08:09
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak