Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczyki z ryżem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki konserwowe 3
kukurydza w puszce 1
tuńczyk w sosie własnym 1
majonez 2 łyżki
sól 1 szczypty
Pieprz ziołowy mielony Prymat 1 szczypta
jajko ugotowane na twardo 3
ryż 100 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczyki z ryżem

Ugotować jajka i ryż, ogórki konserwowe oraz jajka pokroić w kosteczkę, kukurydzę i tuńczyka odcedzić od zalewy. wszystkie składniki połączyć doprawić do smaku pieprzem, solą i majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna/Dzastus 03.08.2012 13:00
uwielbiam ja
Iwusia 16.11.2011 22:00
pychotka
accee 03.03.2011 22:00
Taką się zajadam
agnieszka137 02.03.2011 23:17
też taką robię:))
Jolanta_P-S 02.03.2011 19:51
u mnie zapas tuńczyka zawsze stoi w szafce

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak