Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kalarepy i rzodkiewek

4.0
(25)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalarepa 1 szt
rzodkiewki 1 pęczek
jabłko 1 szt
koperek
majonez 1 łyżka
śmietana 18%
sok z cytryny
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kalarepy i rzodkiewek

Kalarepę i jabłko zetrzeć na drobnych oczkach, a rzodkiewki na grubych. Wymieszać z posiekanym koperkiem, skropić sokiem z cytryny, dodać majonez, śmietanę, doprawić do smaku.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 17.02.2012 10:17
smaczna
Kopiko1983 22.04.2011 07:17
Super zdrowe...
Jolanta41 06.03.2011 10:02
Trzeba koniecznie spróbować!
Patrycja38 04.03.2011 07:23
mniam
MAR3STA 03.03.2011 17:12
smaczna;)
Agnieszka_B 03.03.2011 13:53
Wygląda bardzo smacznie:)
mehia 03.03.2011 11:52
apetyczna
Gabriela7 03.03.2011 07:32
ciekawie
iwa643 03.03.2011 07:24
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak