Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polędwica krakowska

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

polędwica 500 g
zielony groszek 100 g
olej 150 g
cytryna 1 szt
sałata chrupiąca 1 główka

Przepis i sposób przygotowania na: Polędwica krakowska

Polędwicę pokroić na 8 porcji,ułożyć na półmisku na umytych liściach sałaty,cytrynę obrać ,pokroić w plasterki i położyć na polędwicy,posypać groszkiem i zalać olejem.
Sporządzić na 1 godzinę przed podaniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 15.09.2011 12:00
smaczne!
ziutula
ziutula 16.06.2011 19:54
pyszne jedzonko.....
bursztynek 10.04.2011 23:52
może być dobre!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak