Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rumcajs

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

błękitek 400 g
masło 50 g
pomidory 2 szt
sałata 1 główka
ziemniaki małe 200 g
tłuszcz do formy w/g uznania
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rumcajs

Ryby umyć,nasolić,ułożyć w brytfance posmarowanej tłuszczem ,polać masłem.Małe ziemniaki obrać ,osolić i ułożyć obok ryby w odstępach,polać masłem.Wstawić go gorącego piekarnikana ok.25 min.Delikatnie wyjąć ,wyłożyć na półmisek i udekorować listkami sałaty i sparzonymi i obranymi ze skórki pomidorami pokrojonymi w plasterki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Teresa19 06.12.2011 22:07
fajne
bursztynek 12.08.2011 23:45
fajna nazwa
eklerek 19.07.2011 23:46
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak