Składniki:
mleko | 375 ml |
cukier | 80 g |
serek homogenizowany | 1.1/2 szt |
budyń czekoladowy | 1 |
jaja | 2 |
mąka | 350 g |
KOSTKA DROŻDŻY | |
proszek do pieczenia | |
cukier waniliowy | |
masło | 75 g |
gruszki | 800 g |
cukier puder | 50 g |
mleko | 375 ml |
cukier | 80 g |
serek homogenizowany | 1.1/2 szt |
budyń czekoladowy | 1 |
jaja | 2 |
mąka | 350 g |
KOSTKA DROŻDŻY | |
proszek do pieczenia | |
cukier waniliowy | |
masło | 75 g |
gruszki | 800 g |
cukier puder | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: