Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta orzechowa pikantna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 15dag
masło 12dag
gałka muszkatołowa
sól
pieprz
rokpol 15dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta orzechowa pikantna

Rozcieramy masło, dodając ser i twaróg. Następnie dodajemy posiekane orzechy. Wszystko mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna169Hosz 01.06.2011 19:32
Ciekawe, jak smakuje.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak