Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Podżarka wieprzowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wieprzowina 370g
smalec 2 łyżki
cebule 2
ziemniaki 8
masło stopione 3 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Podżarka wieprzowa

Po pokrojeniu mięsa na kawałki, lekko pobić, posolić i usmażyć wraz z cebulką na rozgrzanym na patelni smalcu. Podajemy wraz ze smażonymi ziemniaczkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 18.05.2012 21:57
całkiem smacznie zapowiada się
Ania67 11.05.2011 08:08
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak