Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzyby smażone z cebulą i słoniną

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

grzyby 500g
cebula 1,1/2
słonina 120g
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby smażone z cebulą i słoniną

Grzyby należy oczyścić i sparzyć wrzątkiem, pokroić oraz usmażyć na słoninie. W tym czasie przesmażamy cebulkę z solą. Wszystko razem mieszamy i trzymamy chwilę na ogniu. Gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 30.10.2011 17:48
pyszne grzybki
artur7 10.09.2011 13:30
pyszne
artur7 10.09.2011 13:30
pyszne
Olaa 02.09.2011 12:32
super
ziutula
ziutula 16.08.2011 13:10
ale bym teraz je zjadła...
agnieszka214 13.08.2011 07:09
fajne
novita26 30.07.2011 09:04
super
Olaa 07.06.2011 21:41
uwielbiam grzyby
Katarzyna/kate1980 19.05.2011 18:02
naprawdę super
ronald88 07.04.2011 13:23
super
novita26 03.04.2011 07:22
super
rzenia15 24.03.2011 19:58
pycha
Gabriela7 04.03.2011 07:21
smaczne musi być
iwa643 03.03.2011 07:25
robię podobnie
1j1o1l1a1 02.03.2011 19:59
aż nie mogę doczekać się sezonu grzybowego :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak