Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanie w cieście

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kanie 2 szt
mąka pszenna 2 łyżki
mąka kukurydziana 2 łyżki
mąka żytnia 2 łyżki
jajko
przyprawa kucharek
sól
papryka mielona
oregano
pietruszka
olej do smażenia
woda

Przepis i sposób przygotowania na: Kanie w cieście

Grzyby najpierw należy dokładnie umyć. Z mąki, jajek i wody robimy ciasto tak jak na naleśniki. Doprawiamy przyprawami. Grzyby zanurzamy w przygotowanym cieście i smażymy na patelni z obu stron. Pycha.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 18.02.2012 09:38
smaczne
jolaxa1 24.06.2011 23:31
super
Gonia555 07.03.2011 21:54
super
Gonia555 07.03.2011 21:54
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak