Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser pleśniowy 1 opakowanie
czosnek 3 ząbki
koperek 1 pęczek
sól
pieprz
olej
indyk 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z serem

Filety umyć i osuszyć , pokroić na mniejsze kawałki i rozbić na plastry o grubości ok. 1cm. Nacieramy solą , pieprzem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Na każdy kotlet kładziemy plaster sera i obficie posypujemy posiekanym koperkiem. Zawijamy i spinamy wykałaczkami. Smażymy na małym ogniu ok. 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gonia555 23.07.2011 20:18
super
Magda60 18.06.2011 18:53
pyszne
bursztynek 10.05.2011 23:55
z pleśniowym jeszcze nie robiłam
Małgorzata106 21.03.2011 20:38
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak