Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja faszerowane pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 10 szt.
mała cebulka
szczypiorek
szynka 5 plastrów
majonez tradycyjny
pieczarki 6 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja faszerowane pieczarkami

Pieczarki udusić w całości z cebulą i przekręcić przez maszynkę do mięsa. Ugotowane jaja przekroić na połówki, wyjąć żółtka i wymieszać z pieczarkami, dodać drobno posiekaną szynkę i szczypiorek. Gotową masą wypełnić białka, ozdobić majonezem i pietruszką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 11.02.2013 19:53
Smaczne
Krystyna32 20.11.2012 06:38
pycha
sara1 04.10.2012 09:13
przepis brzmi apetycznie
mic 27.08.2012 14:46
moje ulubione
Ewelina47 15.03.2012 09:33
uwielbiam takie jajka faszerowane
joanna77 05.01.2012 10:56
mniam
anulka69 12.12.2011 09:15
uwielbiam
anulka69 12.12.2011 09:15
uwielbiam
Wacław 04.12.2011 09:20
pyszne !
Grazyna0211 30.11.2011 11:40
pyszne bardzo lubimy
Robert10 23.07.2011 13:24
przekąska super
ziutula
ziutula 13.07.2011 22:51
moja ulubiona zakąska do kieliszka wódeczki...
Teresa19 31.05.2011 11:21
pyszne
anemon 30.04.2011 20:48
Pyszna klasyka.
barbara11561 10.04.2011 10:55
Pyszna przystawka:)
Marzena34 09.03.2011 10:58
uwielbiam takie rzeczy,pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak