Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab nadziewany biała kiełbasą

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 1 kg
biała kiełbasa 1 szt
sól, pieprz
majeranek
cytrna

Przepis i sposób przygotowania na: Schab nadziewany biała kiełbasą

Schab umyć, zrobić duży otwór w środku, włożyć do mięsa kiełbasę białą. Natrzeć sola, pieprzem, majerankiem i cytryną. Odstawić na dobę, piec w rękawie do pieczenia 1 godzinę w 180 ztopniach. Bardzo ładny przekrój. Wkrótce fotka.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tahitha 02.03.2011 07:20
Fajny przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak