Składniki:
Ciasto: | |
mąka | 500 g |
wątróbka | 500 g |
natka pietruszki | 1 pęczek |
sól | do smaku |
jajko | 2 szt |
Nadzienie: | 500 g |
cebula | 4 szt |
masło do smażenia | w/g uznania |
fasolka szparagowa | 500 g |
Ciasto: | |
mąka | 500 g |
wątróbka | 500 g |
natka pietruszki | 1 pęczek |
sól | do smaku |
jajko | 2 szt |
Nadzienie: | 500 g |
cebula | 4 szt |
masło do smażenia | w/g uznania |
fasolka szparagowa | 500 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: