Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka selerowa z papryką i czerwoną fasolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler konserwowy 1 szt
fasola czerwona z puszki 1 szt
por (biała część) 1 szt
papryka czerwona 1 szt
majonez tradycyjny do smaku
jogurt grecki do smaku
sól do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka selerowa z papryką i czerwoną fasolą

Seler odsączyć na sitku, pokroić na mniejsze cząstki. Fasolę opłukać i
odsączyć z wody. Białą część pora posiekać w talarki, posolić. Paprykę umyć i pokroić w kostkę. Połączyć ze sobą seler, paprykę, fasolę i pora. Z 3 łyżek majonezu i jogurtu przygotować sos dodając cukier i pieprz ziołowy. Warzywa zalać sosem i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 05.02.2014 09:56
przepyszna
ben-ka 22.05.2013 09:48
takiej jeszcze nie robiłam.
smakoszek 01.12.2012 22:48
pyszna,taka lubię
Maniek2 31.07.2012 08:15
fajna
Iwona30 02.02.2012 12:00
wydaje mi sie ze naprawde moze być smaczne:))
gacopierz23 27.12.2011 18:50
smaczne
calliope 15.11.2011 10:59
ciekawe jak smakuje :)
Mariola17 27.07.2011 22:17
super
Elżbieta17 26.04.2011 18:00
Smaczne i zdrowe:)
Ewelina38 08.04.2011 10:15
coś fajnego - jadłam podobną i smakuje super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak