Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Puree z bobu

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bób 2 szklanki
masło śmietankowe 100g
cebule 4
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Puree z bobu

Bób po przebraniu, namoczyć na ok. 7 godzin, ugotować. Można dodać podsmażoną na tłuszczu cebulę. Dobrze wymieszać. Gotowe!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczekjeden 18.12.2011 20:54
fajny przepis
AgaS10 28.11.2011 06:49
interesujące:)
ewaa 09.10.2011 11:55
super!
Izabela28 05.10.2011 12:45
fajny przepis:)
krystyna24 24.09.2011 23:43
nigdy nei widzialam
Rybciia 04.07.2011 17:32
super pyszne;)
stokrotka 18.05.2011 14:21
smakowite
Kopiko1983 12.05.2011 22:27
Ciekawe jak smakuje!
MAR3STA 14.04.2011 17:22
zrobie takie puree;)
Ania67 14.03.2011 21:44
super sprawa
bami 01.03.2011 19:03
Bardzo prosty przepis - trzeba wypróbować :) puree z bobu jeszcze nie przygotowywałam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak