Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwona kapusta w sałatce

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 szt
sok z pomarańczy 1 l
sól do smaku
cukier do smaku
oliwa do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwona kapusta w sałatce

Kapustę posiekać, zalać sokiem i gotować do miękkości. Ostudzić, odsączyć z
soku. Wymieszać z 2-3 łyżkami oleju. Doprawić do smaku solą, cukrem i
pieprzem ziołowym. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 01.08.2013 07:24
fajny pomysł
Ela15 30.05.2013 06:03
bardzo zdrowa
barbara11561 15.01.2013 14:30
fajny pomysł
IKrakowianka 11.01.2013 22:51
fajny pomysł na dodatek do obiadu
Katarzyna59 19.06.2012 20:45
super
Marko 12.05.2012 15:50
fajna
Marko 12.05.2012 15:50
fajna
olkaaa 23.04.2012 08:45
bardzo ciekawe
gacopierz23 26.12.2011 19:56
ciekawe z tym sokiem
iknkirke 30.09.2011 10:50
fajne
usmiech 10.08.2011 13:38
ciekawe
bami 01.03.2011 19:03
Na taki sposób czerwonej kapusty jeszcze nie przyrządzałam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak