Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierogi z kapustą i grzybami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta 1 kg
grzyby 300 g
cebula 100 g
masło 30 g

Przepis i sposób przygotowania na: pierogi z kapustą i grzybami

Przygotować ciasto na pierogi
grzyby umyć obgotować, kapustę poszatkować, podgotować z kwaskiem cytrynowym, grzyby posiekać wymieszać z kapustą, cebulkę zeszklić na maśle całość połączyć doprawić i dokładnie wymieszać ,

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 27.03.2011 12:45
To chyba wszyscy lubią

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak