Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filety faszerowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filety rybne 8 szt
masło 20 dkg
ser żółty 25 dkg
Bułka tarta klasyczna Prymat 6 łyżek
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Filety faszerowane

Masło wymieszać z bułką tartą ,posolić dodać pieprz,farszem posmarować filety ,na każdym ułożyć plasterek sera ,a na nim farsz i znów ser.
Filety ułożyć w naczyniu do zapiekania i zapiec przez 35 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 21.12.2011 20:53
smaczna kolacja
magical66 07.11.2011 15:48
świetne
owca441 22.06.2011 19:47
smaczne takie zapiekane
teresa18 16.04.2011 22:17
bardzo ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak