Dorsz pieczony w folii

Dorsz pieczony w folii

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    3 łyżki
  • ketchup

    4 łyżki
  • sól

  • pieprz

  • sok z cytryny

Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Umyte i wyporcjowane filety osuszamy, skrapiamy sokiem z cytryny, posypujemy przyprawami i odstawiamy w chłodne miejsce na ok. pół godziny. Następnie polewamy je masłem i ketchupem, zawijamy w folię i pieczemy w piekarniku. Gotowe!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat