Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot brzoskwiniowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brzoskwinie 1 kg
cukier na słoik 3 łyżki
woda

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot brzoskwiniowy

Brzoskwinie dobrze myjemy i wkładamy do słoików.
W garnku przygotowujemy wodę z cukrem.
Cukru musi być na każdy słoik 1 litrowy 3 łyżki.
Brzoskwinie zalewamy przygotowaną wodą i dobrze zakręcamy w słoikach. Gotujemy około 20 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 12.08.2010 09:49
pysznie wyglądają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak