Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowany oscypek z pikantną pastą paprykową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oscypek
pasta paprykowa

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowany oscypek z pikantną pastą paprykową

Oscypka kroimy na plasterki grubości około 0,5 cm i grillujemy (może być na suchej patelni teflonowej) z obu stron aż się delikatnie przyrumieni.

Podajemy z pastą paprykową i zjadamy póki ciepłe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Koper 04.05.2011 20:03
ostry oscypek z ostrą pastą :)
rosik93 25.03.2011 23:50
Ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak