Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
cebula 1 sztuka
olej 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
grzyby suszone 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z grzybami

Kapustę wypłukać. Zalać wodą i gotować. Grzyby sparzyć, umyć i dodać do kapusty. Gotować. Na patelni rozgrzać olej i przesmażyć pokrojoną cebulę. Dodać do kapusty i doprawić przyprawami do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak