Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica ze szpinakiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 6
szpinak 150g
masło 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica ze szpinakiem

Liście świeżego szpinaku dusimy, następnie przekładamy na patelnię z masłem. Wylewamy na szpinak jaja i zasmażamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy i gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

piter 23.10.2011 23:19
takiej jajecznicy jeszcze nie jadłem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak