Składniki:
kapusta kiszona | 2 kg |
dowolne mięso wieprzowe | 50-60 dag |
wędlina | 50-60 dag |
cebula | 1 sztuka |
olej | 1 łyżka |
mąka | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
grzyby suszone | 3/4 szklanki |
kapusta kiszona | 2 kg |
dowolne mięso wieprzowe | 50-60 dag |
wędlina | 50-60 dag |
cebula | 1 sztuka |
olej | 1 łyżka |
mąka | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
grzyby suszone | 3/4 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: