Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szynka gotowana.

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sól 2 łyżki
szynka wieprzowa 1,2 kg
cebula 2 sztuki
Liść laurowy suszony Prymat 2 sztuki
pieprz 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Szynka gotowana.

Mięso obsmażyc na rumiano.Przygotowac wywar z soli,cebuli,liścia laurowego,pieprzu.Przełożyc mięso,musi byc całe zanurzone.Gotowac na bardzo wolnym ogniu przez około 2 godziny.Wyjąc,osuszyc i jeszcze raz zrumienic.Podawac do kanapek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 06.10.2011 11:46
super pomysł
Dorota59 06.08.2011 16:44
swoja jest najlepsza
Krystyna32 02.03.2011 14:51
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak